uitvalschermen

Schaduw met een uitvalscherm in Zoetermeer

In Zoetermeer wachten wij bij Paul & Paul op u om u te vertellen hoe u met een uitvalscherm een heerlijk koele schaduwplek maakt op uw terras.


Eindelijk is het zover. U schudt alle winterse narigheid van u af. Weg vervelende kuchjes, weg nattigheid en kou. Welkom zon! Nu wordt het wel zaak om te voorkomen, dat de temperatuur naar de andere kant omslaat: verzengende hitte. Dat is niet zo moeilijk met een uitvalscherm, waarmee u een heerlijk koele plek op uw terras creëert.


Wat is de meerwaarde van zo’n zonnescherm?

Behalve dat u met het scherm een koele plek op uw terras maakt, houdt het scherm ook binnenshuis de atmosfeer frisser. Omdat het doek in vele kleuren en patronen leverbaar is, vindt u altijd een stof die bij de uitstraling van uw woning past. Meer voordelen:


 • Door de speciale behandeling van het doek stoot het water en vuil af. Laat het doek na een regenbui eerst altijd goed drogen voor u het weer in de bak oprolt.
 • In alle maten te leveren tot een grootte van 10 meter breed en 4 meter diep.
 • Het gezichtsveld naar buiten blijft vrij.
 • Eenvoudig vast te zetten tegen een solide muur.

 • Bediening van het scherm

  Bediening van het scherm is mogelijk aan de binnen- of buitenzijde van uw woning. Dat kan eenvoudig met de hand met behulp van een bandopwinder of een draaistang of door middel van een elektrisch systeem met afstandsbediening.


  Onderhoud van deze zonwering

  Er is eigenlijk niet veel onderhoud nodig, omdat het zonnedoek vuil- en waterafstotend is en weer en wind er dus geen invloed op zullen hebben. Met een elektrisch systeem wordt uw scherm nog duurzamer, omdat het doek dan zo strak in de bak gerold wordt, dat geen enkel soort weer er invloed op kan uitoefenen.

  Ziet u zo’n uitvalscherm wel zitten, maar wilt u toch nog wat meer informatie of wilt u zo’n scherm met eigen ogen zien, kom dan naar onze showroom voor een demonstratie.