Markiezen

Markiezen Zoetermeer

Een markies is een bekende vorm van zonwering. Het is een populair product die al vele jaren wordt gebruikt om woningen op te fleuren en karakter te geven. Bovendien biedt een markies bescherming tegen zon en regen. Zelfs de zijdes van een markies laat geen zonnestraal door. Dit is een groot voordeel tegenover bijvoorbeeld een knikarmscherm. Deze vorm van zonwering wordt daarom veel gebruikt boven ramen en doorlopen van landelijke panden, winkels en restaurants. In Zoetermeer is een markies een veel voorkomend product.

Modellen

Een markies kent drie varianten; het standaard model, klap model en pet model. Het pet model heeft een langere uitval dan de werkhoogte, daarom ideaal voor situaties waar een doorloop vereist is. Een klapmodel wordt voornamelijk toepast bij terrassen omdat de onderlat verder van de gevel afkomt.

Onderhoud

Niet alleen voor advies en montage, maar ook voor onderhoud bent u bij ons op het juiste adres. Het is raadzaam om een markies eens per jaar te laten onderhouden. Door regelmatig onderhoud wordt de levensduur van het product aanzienlijk langer. Het voorkomt onnodige defecten en bijvoorbeeld schimmelvorming in het doek.

Kom naar de showroom in Zoetermeer om advies in te winnen.